Az én (b)irodalmam

Gyermekkorom óta szenvedélyem az olvasás és az írás. Szabadidőmben novellák, versek, cikkek írásával foglalkozom. Hosszabb-rövidebb történeteimet szeretném itt bemutatni.

Friss topikok

Linkblog

Pohárköszöntő

2011.08.15. 13:09 | GigiT | Szólj hozzá!

Kedves Szabina, Attila, Kedves vendégek!

Elérkezett a nap, amelyre oly sokat készületetek és amit már nagyon vártunk! A nap, amikor Isten, az anyakönyvvezető és a meghívottak előtt örök hűséget fogadtatok egymásnak.

2003. őszén a futball pályán egy jobb hátvéd és egy diáklány megpillantották egymást. A pillantásból randevú, lángoló szerelem, eljegyzés és a mai napon esküvő lett. A közel nyolc év alatt már sikerült egymást megismernetek annyira, hogy e nagyszerű napot és a nászútat követően bátran vágjatok neki a hétköznapoknak. A közös hétköznapoknak, melyek között lesz napfényes, örömteli, de előfurdulnak borús, bánatos időszakok is. Ám ha mindig figyeltek egymásra, a nehéz napok gyorsan tovatűnnek.

Szeretnék a közös élethez sok boldogságot, türelmet, egészséget és gyermekeket kívánni! Váljon valóra minden közös álmotok!

Mert ahogy Balzac is mondja:

"Nincs több olyan,

hogy nélküled,

Tervem és jövőm van veled."

És most emeljük poharunkat az ifjú párra! Legyetek boldogok!

/Testvérem esküvőjére: 2011.07.30./

A bejegyzés trackback címe:

https://gigibirodalom.blog.hu/api/trackback/id/tr453155041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása